Friday, June 15, 2012

Wishing U A Happy Life :)



Hai2 . :)
Org kate cinta itu misteri, tidak berbentuk tapi di cari, tidak bernyawa tapi hidup, tidak tajam tapi mampu untuk melukai, tidak mekar tapi mewangi .

Org jugak kate yg cinta tu bukan seperti bunga yang mekarnye tak lama, layunya tiada makna. Cinta sejati mekar selamanye.

Mybe hubungan yg kite bina bukan cinta sejati. 
Sebab tu ia layu. 

Hawa dicipta dari tulang rusuk Adam . Macam tu jugak kite yg dikaitkan bhawa kalau kite bertemu pasangan hidup kite, maka lengkap lah tulang rusuk seorang lelaki. 


Kalau kite betul2 dah jumpe partner hidup kite ,  
FIGHT FOR IT. 

Jangan menyesal di kemudian hari sebb kite tak pernah berjuang utknye. tapi kalau kite dah berusaha tp mungkin tu bukan jodohnye , jgn risau. Allah selalu ade dekat dgn kite. Die dah lama buat plan utk hidup kite. So kite berserah je kepadanya. :)

It hurts when we break our relationship with sum1, but it'll make us learn more about life. If u did find ur true love, cherish it well n Hold on Tight n never let it go. :)


Tapi, bg org yg still single, tak semestinye single die x de sesape. Die ada Allah yg sentiase menemaninye :)

Semoga semua kapel yg ade kat dunia ni sentiasa bahagia dan jgn lupe utk sentiasa mengingati Allah .


*P.S : wahh, jadi minah cintan pulak aku ni. :P
nyways, im wishing u a happy life with ur love ones. :)





No comments:

Post a Comment