Sunday, April 1, 2012

Penah Tak Korang? - ( Soal Hati ) ♥



a) Penah tak korang rindu kat sum1 n nak text DIA pastu da tulis panjang2 pastu padam balik? 




b) Penah tak korang curi2 donlod gmbar DIA pastu hari2 tgk gmbar tu?




c) Penah tak korang 24 jam tgk handphone korang mengharapkan ade msg dari DIA?




d) Penah tak korang stalk DIA kat FB / Myspace / Friendster / Blog setiap minggu @ hari?


e) Penah tak korang main tulis2 @ conteng2 name DIA kat kertas bile lect tgh mengajar?


f) Penah tak korang teringat kat DIA bile2 dengar lagu yang die suke @ cite yg die suke? 


g) Penah tak korang save msg yang DIA hanta walaupun msg tu da berbulan lame?




h) Penah tak korang tersenyum sorang2 bile teringat sweet moments @ childish moments ngn DIA?




i) Penah tak korang bayangkan masa depan korang dengan DIA?


j) Penah tak korang rase menyesal sebab kenal dengan DIA?




* Byk betul "penah tak korang" :) Nyways soalan2 tu korang sendiri je yg boleh jawab. Kalau byk Yes, (except 4 the last question) maknenye korang mmg syg kat DIA.
 ♥ YES  
- My heart beats only when I'm with you -