Thursday, June 23, 2011

Thanx Guys!! :)



Aaaaaaa,, Hmmm..
Arini ari Khamis.. lagi 3 hari pastu ari Ahad~
Da kene balik kolej. Huuu. 
Boringnye kene balik sane, ceit ~!
Rase nk dok rumah smpai bile2 n x nak bgun dr tilam!
Anyways, arini aku tulis blog sj nak bgtau yg selama aku cuti ni, ade 2 org hamba Allah yg selalu 
teman aku hampir tiap2 malam smpai la pagi...
Thanx 2 Facebook, aku x mati kebosanan time cuti ni! :)
2 org tu ialah Mr. S + Ms. S ♥ 
Nak bg ucapan ckit la,, bole x? Hehe ( ngade2~ )



  Okay,, mule dengan MR. S   

MR. S

Heeeee, thanx Mr. S coz selalu teman kite. 
Walaupun kite kenal gitu2 je, tp selama kite cuti, kite x penah rase bosan.
Seronok dpt chit-chat dgn awak,,
Dapat tau byk bende especially pasal muzik.. 
B4 dis kite mmg x minat lgsung pasal lagu rock, but now,, kite da mule suke ckit2. ( tp ckit je la, eleyh ~!)
Haha, okay gudluck main shadow fight tu! Tp jgn la tinggi sgt level dr kite. x tekejar t.. 
K, lastly , i wanna say thanx n all the best 4 ur degree.
Wat leklok, mesti bolehnye!
Usaha tu kan tangge kejayaan! Yeah, Fighting!



 Utk Miss S pulak,, :) 

Shuhada Ismail ( haha, comel le tu ~! )

Thanx ar babe, ko selalu setia teman aku dr tgh malam smpai ke subuh!
Aku nk lawan tak tdo smpai 3 hari ngan ko tp, haha. x tercapai., 
ngantok sgt seyh~
We, harap2 b4 aku balik ahad ni kite dpt peluang jumpe.. 
Tp, ntah le bile.. t la, pape aku contact ko! haha.
Seb bek ade ko, kalau x, mmg aku jd gile main blog sorang2.
Ko la penyeri blog aku! jgn lupe tgk2 kan blog aku bile aku da x de nnti.
Haha, jgn selalu nk emo je.. Relax sudah..
Kalau ada kelas hari esoknye, jgn tdo lmbat, t bwk kete bhye.
kalau jadi pape, sape nk teman aku lagi. 
ok la.. Belaja rajin2, jg Fahme lelok. haha
Thanx lg sekali :D





1 comment:

  1. ye la..ye la.....aku td0 la...
    (yg bab jga fahme yg x tahan 2...)
    hahahahaha..
    -id0p aku mmg slalu em0 pn dr dlm pwut lg....
    sama2...hehehehehehe

    ReplyDelete