Friday, June 24, 2011

KKMEL My Future :)



KKMEL --> Kolej Kejururawatan Melaka
Waaa, rupe2 nye aku da masuk sem 2 da weyh!
Cepat betul 1 sem berlalu.
Mas mule2 masuk dulu rase x suke sgt tmpat tu, Rase lama sgt nk habis sem 1..
Skang da suke da :) 
Terutama bile ade kwn2 n senior2 yg best! :)
Lecturers pun best jugak ,,
Kitorg sume da mcm satu kuarga da..
 Thanx 2 my frenzz, aku dpt lalui hari2 aku kat kolej tu dgn ceria & gembira! :)


LOVE U GUYS :)


My Beloved Frenz :)


Time ni aku x de~


Dalam Kelas
p.s: tu bukan mayat idup k,, :D


Sofiah n Me :)

Sem 2 da pindah hostel.. Tinggal kat peringgit pulak...
Nanti mesti rindu jiran2 sebelah.. 
Fariha, Ucop, n Mok :'(
rindu nk lepak bilik korang!
Tapiiiiiiiiiiii........
Org yg paling aku rindu nnti mesti Kak Tihah..
Senior + kakak angkat aku :)
Haha, best duduk ngan die. 
Kdg2 mmg la die suke tegur aku..
Tapi,, aku terima teguran die. 
Aku tau aku x perfect. Aku selalu x kemas bilik n sebagainye..
So, aku amik teguran die dari sudut positif :)
Although sumtimes terase jugak tp,, im glad she did it. 
To kak Tihah, i love u very much n thanx 4 being my roommate.
Sorry kalau kite ade bg akak terasa hati ke ape k.
Nak tgk gmbr kak tihah x? heee tu kat bwh tu :)


Ni la Kak Tihah 

Comel gitu :)



Walaupun kite sume berjauhan, berpisah, tp korang still ade kat hati aku k. :)

No comments:

Post a Comment