Thursday, March 8, 2012

I'm Okay ! :')



Assalamualikum, Hello, Ni Hau Ma, Vanakam, Konichiwa, Bonjour, Anyeong, etc ! :)
Wow, da lame gile rasenye tinggalkan blog ni. Sorry viewers 4 not updating my activities for the past 3 months. <-- ade ke viewers?  NVM.. :)
Byk da jadi dlm 3 bulan, n i dont know where to start.~


Ok, tajuk post kali ni Im Okay kan? tpi sebenarnye takde kene mengena pun dengan ape yang aku nk tulis. Sje je nk wat tajuk die tu. Tapi, mybe ade a few people yg paham kenape aku pilih title ni. Papepun, IM OKAY PEEPS ! :)

Ok, byk bende nk cite since da lame aku tak tulis blog katekan. Baiklah, ape kate aku startkan cite aku dengan Hari Jadi aku yang ke-20. <-- Amboi byk betul pekataan aku.  Hee, yup, im already 20 dis year. Dah takde dah teen -teen kat umur aku. Kejap je rasenye jadi remaja. N now, welcome to adulthood! Utk bday kali ni, its the same like last year,, x dapat celebrate dengan family. Feels sad, but happy at the same time coz i have my friends who always keep me company. :) N x lupe juge to a special person who made me really happy and forget bout my sadness on that day. He also gave me a song that was sung by him which was a very nice song. It was an unforgettable day for me.  Thanx Mr. M ! :)

Next, nk cite pulak pasai hari sukan. Pelik eh ade sukan2 kat kolej. Lagi pelik coz hari sukan kitorg sebijik mcm kat sekolah. Ade kawad kaki, acara balapan, lontar peluru, etc. Aku masuk larian 1500 m. Tu pun org yg masukkan nama. Nak taknak, terima je la. Alhamdullillah, dpt tempat pertama <-- boo, berlagak gile. :) Selain tu, aku masuk cheerleading, dpt 3rd place. okay la, although aku tesilap step smpai nk tesungkur.  Hidup happy je sepanjang 3 bulan ni.. Dapat new experiences :) Hubungan dengan kwn2 pun makin rapat.

Hmm, kalau ade happy moments, mesti ade sad moments jugak kan? Recently, sumthing sad happened to me. Tp sebenarnye, salahnye kat diri aku sendiri. Im the villain. If only i knew how to treasure sum1 special to me, then things wont turn out like dis.  Selalu mcm tu. Bile dah happy, aku yg rosakkan. Haish, Mybe i'm not meant to love or to be loved. Nyways, i think he's in a good state rite now. <-- Kantoi stalk die hari2.  * Mr. M, if u're reading dis, i just wanna say dat im sorry and thank u for everything. Gudluck 4 ur future. :D

Okay, aku jumpe ayat ni n maksudnye lebih kurang mcm situasi yang aku alami : " I am the author of my life.. Unfortunately I'm writing in pen and I can't erase " ..hmm, okay la. sedih pikir pasal past. Nak cite pulak pasal sekarang. Aku da dua hari demam, since yesterday. Nak bgun pun tak larat. Tah la, mybe byk pikir kot, tp rasenye mybe sebab mkn ice-cream mlm tu. dah la ujan. Tu la, suke sgt mkn ice cream pun x bagus jugak. Erkk~ Tak nk makan ubat coz phobia, penah tecekik ubat suatu ketika dahulu. So, tepakse la menanggung derita. 

Err, ape lagi nk cite eh? oh ye, skang aku tgh cuti. midsem break. Seminggu je. Ahad t kene balik melaka. Damn, kenapelah kerajaan bg cuti sikit sgt. penat tak hilang lagi. 28 Mac, ade test untuk midterm. X study lagi, suke stdy last minute,, <-- ish2 kene berubah. What to do? Hope everything will be okay.


Ahaah! Sebelum terlupe, ni nk g tau. Sorry guys, im currently deactivating my Facebook Account. Er, i just want to take a break. No more facebooking for three months. T kalau aku dah activate balik acc, aku g tau eh :)

Okay, im running out off ideas. Nanti2 la. kalau aku ade time, aku update blog ni lagi. Kesian aku tgk da bersawang. Thanx 4 reading peeps. Have a nice day :) 


Ayat motivasi untuk korang :)

“Change will not come if we wait for some other person or some other time. We are the ones we’ve been waiting for. We are the change that we seek.” – Barack Obama.







No comments:

Post a Comment