Friday, March 9, 2012

A Day With My GodSIS :)

Harini pegi jalan2 dengan adik angkat 


Name: DALILA MOHD NOR
Age : 19 yrs old
Hometown: Batu Gajah, Perak
Characters: Gila2, full of spirit, happy go lucky n caring ( Nmpk ganas, tp dlm hati ade taman :) )

Dah lama since the last time jumpe die. So, td g jalan2 jap ngn die. Tepakse bangun pagi sebab nk ikut abah g keje. ( abah keje kat batu gajah ) so, drop abah kat hospital then pinjam kete abah. hee.

Lebih kurang nk pukul 9, amik Dalila then kitorang jalan2 kat taman. Nampk budak2 ex sekolah dulu tgh ade acara merentas desa. Nampk cikgu, senyum je la. Rindu kat cikgu.

Then  kitorg teruskan pejalanan g Kellies Castle. Its the third time aku g sane. The place is not too bad, full of history n bangunan die nmpk antique gile. Nak tgkp2 gmbar best la kat situ. Masuk kene bayar 4 ringgit. Tp selalunye byr 3 ringgit je ( menyamar jadi budak sekolah ) haha. <-- jahat sungguh.

Dah habis sembang2, using2 kat situ kitorg pun balik la,, keja je kat situ. Lepas jalan, perut mesti lapar kan. So, g Keepci ( KFC ). I ordered snack plate n Dalila ordered Zinger Burger. Ape yg best sgt tntg burger ntah. haha, so kitorg pun makan la.. Penat makan, coz org tu bg byk sgt isi ayam n batuk + selesema yg x ok lagi 2, kuranggkan appetite aku. So dpt habiskan seketul ayam je~ Dalila pun x habis beger die. padahal sikit je. haha.

Kitorg kuar2 ni ade limit. Pukul 12, abah nk gune kete. Nak balik Ipoh g solat Jumaat. So kul 11.15 pg kitorg pun balik rumah Dalila. Nak anta die balik, lepas tu singgah jap rumah kawan lama dekat satu taman tu. Name die Salwanie a.k.a Ninie. sembang2 jap then kul 11.53 betolak balik g hospital nak amik abah. Walaupn kejap jumpe, tp still happy sebb dpt jumpe kawan. N dpt hirup udara segar. Tau x, seminggu cuti ni, harini la first time kuar dari rumah. Tu la kan.. 12 tepat smpai hospital, amik abah then balik Ipoh. 

N now, im on my bed after taking shower n had my prayer. Ok, i think dat is all 4 now. Here are some pictures that i took with my godsis earlier. Thanx 4 reading peeps :)


Dalila n Me


Kellies Castle


TInggalan Prasejarah 




Rase cm tgh terbang~









Comel kan? :)



Pokok tinggi sangat



No comments:

Post a Comment